Salla Paajanen toteutti sen mitä moni haluaisi, muttei uskalla

henkinen valmennus podcast psyykkinen valmennus valmentaja yrittäjä
Marja Nousiainen
Salla Paajanen toteutti sen mitä moni haluaisi, muttei uskalla
25:23
 

Yrittäjän mielenmatka podcastin vieraana juontaja, journalisti, inspiraatiopuhuja Salla Paajanen. Hän teki yli 50-vuotiaana rohkean ratkaisun ja jätti YLEn pitkän työsuhteen jälkeen. Monille Sallan kasvot ja ääni ovat tuttuja YLEn ajankohtaisohjelmista. Salla ryhtyi freelanceriksi ja rupesi myymään rautaista viestinnän, juontajan ja journalistin osaamistaan erilaisille yrityksille ja yhteisöille. Tutustu Sallan palveluihin. 

Tutustuin Sallaan jo 10 vuotta sitten Twitterissä. Sain marraskuussa 2013 yllättävää postia tasavallan presidentiltä ja viestinnän ammattilaisena kerroin kutsusta ja linnanjuhliin valmistautumisesta kaikissa kanavissa. Salla tarttui postauksiini ja sain paljon huomiota myös tv-lähetyksessä. Kiitos Salla! 

Syyskuussa luin iltapäivälehdestä Sallan hypystä tuntemattomaan. Minusta on rohkeaa lähteä tutusta organisaatiosta kohti tuntematonta. Kannustan valmennuksissa asiakkaita pohtimaan muutosta. Sallan esimerkki on rohkaiseva ja vaatii henkistä vahvuutta. Juttuhetkessä kuulet lisää mikä oli päätöksen taustalla ja mitä kannattaa hoitaa kuntoon, jos miettii irtiottoa. 

Kuuntele jakso, saat hyviä ajatuksia ja rohkaisua ja kuulet Sallan maagista ääntä. Kuuntele etenkin, jos muutostoive muhii päässäsi.

Tämän jälkeen sinäkin uskallat tehdä sen mitä haluaisit.

Kuuntele Spotifyssa 🫱

 Salla Paajanen toteutti sen mitä moni haluaisi, muttei uskalla

Kun sinun brändisi tarvitsee kirkastamista,  sinä tarvitset minua. 

Nakkaa minulle viesti

Guy How uudistaa viulunrakennuksen kulttuuria Suomessa

Apr 26, 2024

Johtajan sisäinen epävarmuus murentaa luottamusta, Timo Avdo

Apr 11, 2024

Superskill of the future is your mental control

Mar 27, 2024

Katja Rajala arvot löytyivät vastoinkäymisten kautta

Mar 25, 2024